Инцидент с трамвай и колоездач стана по обяд в района на

...
Инцидент с трамвай и колоездач стана по обяд в района на
Коментари Харесай

Трамвай помля колоездач

Инцидент с трамвай и колоездач стана по обяд в региона на Руски монумент в София. Около 11:10 мотриса с №5, пътуваща в посока Княжево, бутна снабдител на компанията Glovo. Велосипедистът не внимавал при секване на пешеходната пътека, където по закон би трябвало да не кара колелото, а да го бута и да премине на личен ход.

Веднага му беше оказана помощ от пасажерите в трамвая, а напълно скоро на местопроизшествието дойдоха и екипи на Бърза помощ, полиция, Контрол по превоза, както и Общинска полиция.





Пострадалият, който е на забележима възраст към 30 години, беше прегледан и откаран с кола за спешна помощ в " Пирогов ", а лекарите му шинираха и превързаха крайници.

В момента придвижването на трамваите в посока Кнажево е блокирано.

Инцидентите в тази част на столицата не са необичайност, защото там пешеходната пътека е много необятна, хората не се оглеждат, когато пресичат, а множеството постоянно са със слушалки или ровят нещо из телефоните си, когато пресичат. В този прав сектор сред Руски монумент и площад " Македония " трамваите ускоряват оптимално, а за звуковия сигнал, подаван от ватманите, от време на време е прекомерно късно.  









Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР